Home

KONTAKTNI PODATKI

SPLOŠNA BOLNIŠNICA
"DR. FRANCA DERGANCA" NOVA GORICA

Ulica padlih borcev 13A
5290 Šempeter pri Gorici

Telefon: +386 (0)5 330 1000
Faks:      +386 (0)5 330 1057
E-poštatajnistvo@bolnisnica-go.si

Intenzivno investiramo v nove kadre

aktualno
Datum: 
13/03/2023

Splošna bolnišnica dr. Franca Derganca Nova Gorica intenzivno investira v nove kadre. Imamo nove obraze različnih profilov, ki veliko obetajo. Na uvajalnem seminarju so dobili nahrbtnik koristnih informacij za delo v šempetrski bolnišnici. Novi zaposleni so se izobraževali na temeljnih področjih:

- Zakonodaja s področja zdravstvene dejavnosti
- Pacientove pravice
- Kakovost in varnost v zdravstvu
- Komunikacija v bolnišničnem okolju

- Varstvo osebnih podatkov
- Bolnišnična higiena
- Postopki v izrednih razmerah
- Varnost in zdravje pri delu
- Požarna varnost

To je vsekakor super pospešek na začetku nove zaposlitve. Vizija največje zdravstvene ustanove na Primorskem je nenehni razvoj in mesto na zemljevidu najboljših bolnišnic.

’’Ko vas gledam, diši po lepi zgodbi. Imamo mladost, premoremo znanje, smo ambiciozni. Izkoristite privilegij, da lahko delate v naši bolnišnici. Dajte vse od sebe in postanite del dobrih zgodb. Moja vrata so zmeraj odprta za vaše predloge. Pridite k meni tudi takrat, ko boste imeli probleme in jih bomo skupaj rešili. Širite pozitivo, vsak delovni dan v bolnišnici lahko začnete s preprostim ’’Dober dan’’. Pa naj gre za pacienta ali za sodelavca,’’ je na novo zaposlene vzpodbudil direktor šempetrske bolnišnice dr. Dimitrij Klančič.

’’Najdite si svoje mesto v bolnišnici, ki zaposluje skoraj 1000 ljudi. Imate možnost kariernega napredovanja in izobraževanja. Izzivov je ogromno. Lahko sklenete tudi nova prijateljstva. Želim vam veliko lepih let v naši bolnišnici,’’ pa je poudarila v.d. strokovne direktorice dr. Jasna Humar.